Logos edukacije utemeljila je skupina srednjoškolskih, osnovnoškolskih i sveučilišnih profesora koji žele znanje i vještine posredovati učenicima i polaznicima na drugačiji način: zanimljivo, interaktivno, kroz razgovor i igru stvarajući tako ugodnu atmosferu za ovladavanje novim sadržajima.

Svoje smo programe kreirali sami vodeći se svojim znanjem, iskustvom, ali i potrebama suvremenoga načina poslovanja i života koristeći najsuvremenije izvore kako bismo svojim polaznicima osigurali najkvalitetniji rad i mogućnost napredovanja u različitim područjima.

Za sve koji žele unaprijediti svoje govorničke vještine, vještine komuniciranja u poslovnom, obiteljskom i prijateljskom okruženju te vještine prezentiranja pripremili smo nekoliko različitih kraćih i dužih programa. Kroz njih je prošlo u posljednjih pet godina oko dvije tisuće jako zadovoljnih polaznika.

Uz škole govorništva, nudimo i početne tečajeve jezika te konverzacijske tečajeve engleskoga i njemačkoga jezika. Naši su profesori iskusni u svome radu te uz praćenje udžbenika donose mnogobrojne zanimljive materijale koji potiču aktivno sudjelovanje u nastavi, ali potičemo i druge oblike nastave – kvizove, kuhanje večera vezanih uz kulturu jezika koji se uči, zajedničke odlaske u zemlje jezika koji se uči i sl.

Za maturante organiziramo kvalitetne pripreme za državnu maturu iz svih obaveznih predmeta – hrvatskoga jezika, matematike i engleskoga jezika te ponekih izbornih predmeta. Također, nudimo i online pripreme iz hrvatskoga jezika za državnu maturu.

Za osnovnoškolce i njihove roditelje pripremili smo programe škola aktivnoga i kvalitetnoga učenja koje potiču kvalitetnije sudjelovanje u školskome radu te kod učenika razvijaju tehnike koje će im pomoći u lakšem i bržem savladavanju gradiva.

Također, nudimo i lekture te korekture teksta, kao i individualno učenje prema potrebi.

Ako još niste sigurni što bi za Vas bilo najbolje, javite nam se na telefon ili e-mailom te ćemo obaviti individualni razgovor i vidjeti koji bi program najbolje odgovarao Vašim potrebama.

S veseljem Vas očekujemo.
profesori Logosa