Info

Elizabeth

Tečaj je došao kraju i htjela bih reći kako sam usitinu sretna i zadovoljna što sam odlučila sudjelovati. Sve pohvale za profesorice i predavačice koje su me naučile nećemu novome i što od sada mogu to primjenjivati i raditi na svom govoru i nastupu.

Biserka

Zahvaljujem na Vašem trudu i prekrasnim predavanjima. Za Vaš rad od mene imate same pohvale i sretna sam što sma imala priliku slušati i učiti od tako stručnih osoba.

Anamaria

Vrlo sam zadovoljna kvalitetom tečaja. Sadržaj je zanimljiv i inspirativan. Toliko je poticajan da imam želju odmah nastaviti edukaciju.

Tihana

Jako mi se sviđa koncept trodnevne edukacije. Puno toga je rečeno, puno novih stvari sam naučila, posebno mi se važno čini disanje. Psihologinja je fantastična, velike teme sažela je na jednostavan i slikovit način. Hvala vam od srca.

Pavla

Rad s grupom - 5

Prenošenje znanja - 5

Veličina grupe - 4

Prostor - 4

Profesorica Anđelka 5+

Izvrsni komentari

Andrija

Izvrsno predavanje i podučavanje; iskrenost, direktnost - jako konkretne i kvalitetne kritike; pozitivna energija, humor te stalno motiviranje; dinamično i dobro raspoređeno vrijeme

Josip

Vrhunska interakcija s polaznicima

Zanimljiv sadržaj

Poticanje kreativnosti

Marijeta

Poštovane profesorice, hvala vam na vrlo korektnim temama i predavanjima, prožetim mnogim primjerima, britkim komentarima i smjernicama. Hvala od srca.

Tomislav

Jako sam zadovoljan sažetošću, kvalitetom i sadržajem seminara. Mnogo sam naučio u ovom kratkom razdoblju. Profesorica Anđelka je jako profesionalna i kompetentna. Psihologinja Maja je održala zanimljivo predavanje, oduševila me i tema i informacije koje sam dobio. Profesorica Katarina odgovorila je na sve nedoumice, vrlo je topla i stručna osoba.

Nada

Odlična edukacija!

Zahvalna sam na sudjelovanju u ovoj divnoj, društvenoj, ali i individualnoj interaktivnoj edukaciji koja mi je dodatno pomogla proširiti vlastitu zonu udobnosti.. Hvala Vam lijepa.

Mladen

Profesorica Anđelka - stručna i odlična, dobro prenosi znanje.

Profesorica Katarina - izrazito stručno prenosi znanje.

Profesorica Maja - simpatična i stručna.

Mirko

Profesorica Anđelka Ravlić - vrlo duhovita, zanimljiva osoba od koje bih volio još puno toga naučiti jer ima "dobru vibru" i zarazan smijeh.

Profesorica Katarina - simpatična i topla osoba.

Profesorica Maja - drlo draga i mila osoba, jako mi se svidjelo kako se odnosi prema nama.

Marijan

Zahvaljujem se na ugodnom i korisnom tečaju, profesoricama Anđelki i Katarini koje su mi ukazale na poteškoće u govoru, odnosno u komunikaicji. Sigurna sam da ću iskoristiti preneseno znanje i uživati u komunikaciji. Sve najbolje u daljnjem radu. Super ste!!!

Katarina K.

Poštovani, želim vam se zahvaliti na podijeljenom znanju. Ovo je dobar početak za moje napredovanje u javnom govorenju. Zaista sam prezadovoljna i nije mi žao što sam izdvojila vrijeme za edukaciju. Nadam se da ćemo se uskoro ponovno sresti.

Uvjeti korištenja

Uvjeti korištenja

Kao vlasnik Logos edukacije j.d.o.o., Lastovska 2, 10 000 Zagreb, oib: 86874574429, propisuje ove opće uvjete korištenja (dalje u tekstu: Logos). Korisnik Logosa je svaka osoba koja koristi usluge i programe prihvaćajući time ove opće uvjete korištenja. Uvjeti korištenja i prihvatljivi načini ponašanja korisnika sastavljeni su s ciljem zaštite korisnika usluga i ostalih korisnika od uznemirujućih i nezakonitih aktivnosti. Na sve međusobne odnose između Logosa i korisnika koji nisu posebno uređeni ovim Općim uvjetima primjenjivat će se odgovarajući važeći pravilnici i zakoni Republike Hrvatske. Slijedeći uvjete korištenja korisnik osigurava sebi i drugim korisnicima ugodnije i produktivnije korištenje Logosa.

1. Plaćanje

Plaćanje proizvoda i usluga u Logosu moguće je izvršiti na sljedeći način: internet bankarstvom, American karticom i gotovinski

2. Zaštita privatnosti

Logos se obavezuje na čuvanje privatnosti svih polaznika. Prikupljamo samo nužne, osnovne podatke. Prikupljeni podatci se neće koristiti za marketinške kampanje, niti za bilo koju namjenu osim za onu zbog koje su nam povjereni. Svi se podatci o korisnicima strogo čuvaju i dostupni su samo djelatnicima i poslovnim partnerima kojima su ti podatci nužni za obavljanje posla. Svi djelatnici i poslovni partneri  Logosa odgovorni su za poštivanje načela zaštite privatnosti.

 3. Autorska prava

Logos  polaže autorska prava na sve vlastite tekstualne sadržaje. Neovlašteno korištenje bilo kojeg dijela bez dozvole vlasnika autorskih prava, smatra se kršenjem autorskih prava i podložno je tužbi.

Logos se sastoji od vlastitih sadržaja, sadržaja iz dnevnih novina i internetskih časopisa, besplatnih sadržaja te linkova na vanjske stranice. Svi sadržaji koji nisu autorsko djelo potpisani su i napisan je njihov izvor (tekstovi, fotografije).

Logos  ne odgovara za istinitost tekstova koje donosi kao prenesenu vijest iz drugih izvora ili medija.

Ukoliko netko smatra da su objavom teksta i/ili fotografije povrijeđena njegova privatna, autorska ili druga prava, molimo da nas obavijesti na skolalogos@gmail.com te ćemo sporni sadržaj ukloniti.

Sve sadržaje Logosa  koristite na vlastitu odgovornost i Logos se ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu štetu nastalu korištenjem istog sadržaja.

Korištenje bilo kojeg dijela Logosa: grafike, fotografija i/ili koda nije dozvoljeno bez pismenog odobrenja autora, te administratora.

4. Pravo na izmjene sadržaja i usluga

Logos zadržava pravo promjene, ukidanja (privremenog i trajnog) bilo kojeg sadržaja ili usluge na portalu bez obaveze prethodne najave.

5. Izmjene uvjeta korištenja

Logos zadržava pravo izmjene ovih uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku te neće biti odgovoran za moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Navedene promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovim internetskim stranicama.

Načini i uvjeti plaćanja

  • gotovinski (moguće je na 3 rate)
  • online prema ponudi (moguće je dobiti r1 račun)
  • American karticom na 3 rate

Impresum

Puni naziv: Logos edukacije j.d.o.o.

Adresa: Lastovska 2, 10 000 Zagreb

OIB: 86874575529

IBAN: HR32 2330 0031 1530 2755 4

(Splitska banka)


O nama

Logos edukacije

Logos edukacije utemeljila je skupina srednjoškolskih, osnovnoškolskih i sveučilišnih profesora koji žele znanje i vještine posredovati učenicima i polaznicima na drugačiji način: zanimljivo, interaktivno, kroz razgovor i igru stvarajući tako ugodnu atmosferu za ovladavanje novim sadržajima.

Svoje smo programe kreirali sami vodeći se svojim znanjem, iskustvom, ali i potrebama suvremenoga načina poslovanja i života koristeći najsuvremenije izvore kako bismo svojim polaznicima osigurali najkvalitetniji rad i mogućnost napredovanja u različitim područjima.

Za sve koji žele unaprijediti svoje govorničke vještine, vještine komuniciranja u poslovnom, obiteljskom i prijateljskom okruženju te vještine prezentiranja pripremili smo nekoliko različitih kraćih i dužih programa. Kroz njih je prošlo u posljednjih pet godina oko dvije tisuće jako zadovoljnih polaznika.

Uz škole govorništva, nudimo i početne tečajeve jezika te konverzacijske tečajeve engleskoga i njemačkoga jezika. Naši su profesori iskusni u svome radu te uz praćenje udžbenika donose mnogobrojne zanimljive materijale koji potiču aktivno sudjelovanje u nastavi, ali potičemo i druge oblike nastave – kvizove, kuhanje večera vezanih uz kulturu jezika koji se uči, zajedničke odlaske u zemlje jezika koji se uči i sl.

Za maturante organiziramo kvalitetne pripreme za državnu maturu iz svih obaveznih predmeta – hrvatskoga jezika, matematike i engleskoga jezika te ponekih izbornih predmeta. Također, nudimo i online pripreme iz hrvatskoga jezika za državnu maturu.

Za osnovnoškolce i njihove roditelje pripremili smo programe škola aktivnoga i kvalitetnoga učenja koje potiču kvalitetnije sudjelovanje u školskome radu te kod učenika razvijaju tehnike koje će im pomoći u lakšem i bržem savladavanju gradiva.

Također, nudimo i lekture te korekture teksta, kao i individualno učenje prema potrebi.

Ako još niste sigurni što bi za Vas bilo najbolje, javite nam se na telefon ili e-mailom te ćemo obaviti individualni razgovor i vidjeti koji bi program najbolje odgovarao Vašim potrebama.

S veseljem Vas očekujemo.
profesori Logosa

 


ZAVRŠENI PROJEKTI

Tečaj za liturgijske čitače

U proljeće 2016. organizirali smo Tečaj za liturgijske čitače u Župi blaženoga Alojzija Stepinca zajedno sa suradnicima te je tečaj polučio izvrsne rezultate u interpretativnom čitanju, poštivanju standardnojezične norme te bontona liturgijskih čitača.

Tečaj komunikacije za odgojitelje

U siječnju 2016. održali smo set radionica o komuniciranju za 60 odgojitelja grada Zagreba kako bi poboljšali svoje vještine komuniciranja s roditeljima, ravnateljicom te drugim sudionicima u odgojnome procesu vrtićke djece.


Cjenik

Cjenik

Naziv programa Cijena  
     
Tečaj komunikacijskih vještina za srednjoškolce i studente 1.500,00 kn  

Ljetna škola govorništva i komunikacijskih vještina

2.200,00 kn  

Učenje engleskoga jezika u Oxfordu - formira se prema odabranom programu
Intenzivni tečaj engleskoga ili njemačkoga jezika;

   

Govorničko-komunikacijski trening

3.490,00 kn  
Škola govorništva u 2 stupnja 1.800,00 kn  
Tečaj govorništva i komunikacijske psihologije 1.200,00 kn  
Komunikacija u obitelji - tečaj za roditelje i partnere 990,00  
Komunikacijske vještine u prodaji i poslovnom pregovaranju

1.590,00

 
Argumenti, poslovno pregovaranje i prezentacijske vještine - 10 sati 1200,00 kn   
     
     
                                                                                                                  
Škola kvalitetnoga učenja jedan puni sat = 120,00 kn  
Pomoć u učenju školski sat = 80,00 kn  
     
Lektura 1 kartica = 15,00 kn  
     
     
Hrvatski jezik za strance školski sat = 90,00 kn  
U sve cijene je uračunat PDV  

Mišljenja polaznika

Marta

Jedno veliko hvala profesoricama. Ovo je mali korak u govorništvu, ali veliki za mene. Sada sam ponosnija i opuštenija i to sve zahvaljujući vama.

Martina

Moj ukupan dojam je da sam tijekom ovih 10 sati puno toga naučila, a najviše kako prepoznati svoje pogreške. Jako sam zahvalna na znanju koje mi je preneseno.

Spomenka

Škola je pozitivna, školovani predavači, super ljudi:-)

Ivana

Dobro zamišljena škola. Mislim da će iz ove škole izaći brojni dobri govornici :-)

Andrija

Jako sam zadovoljan nakon svega. Vidim napredak i svakako bih htio napredovati i dalje u govorništvu.

Filip

Kao što sam spomenuo u svom završnom nastupu, najiskrenije sam oduševljen ovim seminarom.

Andrea

Dobre osobine: stručnost, opuštena atmosfera, prfesionalnost, povjerljivost.

Ivana

Nisam očekivala toliko izlaganja, ali hvala vam što ih je toliko bilo.

Marija

Odlično, korisno, zanimljivo.


Česta pitanja i odgovori

Zašto mi je potreban tečaj govorništva-komunikacije?

Zašto mi je potreban tečaj govorništva-komunikacije

Koji je tečaj govorništva i komunikacije za mene najbolji?

Ako želite saznati temelje govorništva i komunikacije, odaberite Tečaj govorništva i komunikacijske psihologije. Nakon toga tečaja znat ćete osnove komunikacije te ćete vidjeti „gdje ste“ Vi, tj. na čemu još trebate raditi. Ovaj tečaj traje 10 punih sati.

Ako ste prošli već neki tečaj komunikacije, tada odaberite ili Napredni tečaj govorništva ili tečaj Glasom i argumentima do kvalitetne prezentacije. Ovaj tečaj traje 8 punih sati.

Ako želite kontinuirano raditi na svojoj komunikaciji, odaberite Govorničko-komunikacijski trening u trajanju od 60 punih sati.

Ako želite učiti u prirodi i komunicirati na zanimljiv način, tada odaberite Vikend tečaj u parku prirode Divlje vode u trajanju od 9 sati jednu subotu u mjesecu.

Zašto mi ne odgovarate na e-mail?

Možda je Vaš e-mail otišao u spam pa provjerite nakon 3 dana. Ukoliko Vam nismo odgovorili, potražite Facebook ili neki drugi oblik komunikacije.


Naši predavači

Anđelka Ravlić, prof. hrv. jezika i fonetike

Anđelka Ravlić profesorica  je fonetike i hrvatskoga jezika. Rođena je 1961. u Derventi gdje je završila osnovnu školu i opću gimnaziju. Diplomirala je 1986. na Filozofskom fakultetu u Zagrebu fonetiku i hrvatski jezik.

Magdalena Živković, dipl. psih.

Magdalena Živković rođena je  30. 1. 1955. godine u Ljubljani, završila je osnovnu školu i gimnaziju u Rijeci, a studij psihologije u Ljubljani 1979. godine.

doc. dr. sc. Katarina Aladrović Slovaček

Katarina Aladrović Slovaček rođena je 30. prosinca 1980. godine u Požegi. Osnovnu školu završila je u Pleternici, a glazbenu školu i gimnaziju u Požegi. Diplomirala je 2004. godine kroatistiku i sociologiju na Filozofskomu fakultetu Sveučilišta u Zagrebu.

Ivana Marijančić

Rođena 1968. u Vukovaru, u Zagrebu živi od 1969. godine. Nakon dugogodišnjeg pohađanja brojnih treninga i edukacija, te vođenja grupa i radionica, 2002. godine stekla zvanje dramskog pedagoga u okviru Hrvatskog centra za dramski odgoj, a 2011. godine stekla je zvanje dramskog pedagoga-mentora.

Maja Kraljeta

Završivši 18. (jezičnu) gimnaziju, upisala sam psihologiju na Hrvatskim studijima Sveučilišta u Zagrebu i po obrani diplomskog rada stekla (meni dražu) titulu, „prof.“, nakon posljednje reforme školstva izmijenjenog akademskog naziva u „mag. psych.“.